Workshop vlaaien bakken met originele Limburgse recepten op donderdag 9 oktober
Tijdens Corona was ik net als iedereen, gedwongen, meer thuis en is mijn hobby uit de hand gelopen. Ik kreeg steeds meer lol in het bakken van vlaaien. Ook nu nog bak ik minstens twee vlaaien in de week, vaak meer. Het liefst gebruik ik wat er in de tuin voorhanden is zoals frambozen, kersen, pruimen, bessen, rabarber.
Ik bak volgens Limburgse traditie met een gistdeegbodem en zonder tierlantijntjes.
In deze workshop ga je zelf aan de slag en bakt ieder een halve vlaai.
Breng een schaal mee, zodat je na de koffie en het proeven de rest mee kunt nemen.
Neem in geval van allergieën eventueel contact op, dan kan het recept aangepast worden.
Tot dan!
Ryanne van der Heijden
Kosten: 10 euro
Locatie: de Keuken van ’t Slotje
Datum: 9 oktober van 19:00 tot 21:00
Opgave: via mailtje